Bjerknessenteret for klimaforskning er et samarbeid mellom Universitetet i Bergen, NORCE, Nansensenteret og Havforskningsinstituttet.

Lytt til forskarar innan ulike delar av klimavitskapen. (Foto: Colourbox/Poprotskiy Alexey)

Podcast: Hør forskerne om forskningen

Hør forskerintervjuer og samtaler med Bjerknessenterets klimaeksperter.
Vi veksler mellom engelske og norske samtaler.

Body

Bjerknessenteret er i tekstform, vi foreleser og underviser i levande live, og vi er på video. Vi har også vore innom podkastformatet før, deriblant gjennom UiB. Men no prøver vi oss på meir.

Vi har populærvitskaplege episodar på norsk - og vi har engelske episodar der klimaforskar Stephen Outten snakkar med kollegaer om deira forskning. Dei engelske episodane er mynta på andre forskarar og kan ha terminologi som ikkje er like tilgjengeleg for alle.

Du kan lytte til våre podkastar via i spelaren under, i ItunesPodbean, Spotify, eller om du legg denne XML-lenka inn i ditt foretrukne podcast-lytteverktøy.