Bjerknessenterets mål er å forstå klima
til nytte for samfunnet.

Personvernerklæring

Bjerknessenteret for klimaforskning er en paraplyorganisasjon som består av fire partnere. Det er Havforskningsinstituttet, Nansensenteret for Fjernmåling, NORCE Research og Universitetet i Bergen.  Universitetet i Bergen er vertskap og vårt personvernombud er Janecke Helene Veim, Janecke.Veim@uib.no.

Nyhetsbrev

Vi bruker MailChimp som distribusjonsverktøy for nyhetsbrevet. For å kunne sende ut nyhetsbrevet, bruker vi den epostadressen du har oppgitt. MailChimp vil ikke dele din e-postadresse med noen andre.

Nettstatistikk

Vi bruker analyseverktøyet Matomo til å lage statistikk over trafikken på våre nettsider. Dette kan ikke spores tilbake til deg, men vi bruker statistikken for å utvikle og forbedre våre nettsider. Vi bruker statistikken for å få kunnskap om hvor mange besøkende vi har på sidene våre, hvor lenge besøket på våre sider varte, hvor du kom fra når du besøkte oss og hvilken nettleser du har brukt. 

Påmelding til arrangement

Vi bruker skjemaker, https://skjemaker.app.uib.no/,  som påmeldingsverktøy til møter, sosiale begivenheter og konferanser. Da ber vi deg gi beskjed om eventuelle allergier eller intoleranser. Vi samler inn denne informasjonen for å kunne foreta bestillinger som tar hensyn til eventuelle allergier. Informasjonen slettes etter at arrangementet har funnet sted.

Registrering av Bjerknesmedlemskap

Når du registerer deg som medlem av Bjerknessenteret, spør vi etter og registrerer informasjon om stilling, nasjonalitet, forskningsområde, forskningsgruppe, kontaktperson eller veileder, prosjekt, arbeidsgiver, epostadresse, telefonnummer og portrettbilde til nettsiden vår. All informasjon er lagret i et excel-ark bortsett fra portrettfotografiet som lagres i Flickr. Vi samler informasjonen for å holde rede på forskningsfeltene og prosjektene ved senteret, og for å kunne sende deg relevant informasjon.